Over mij

Mijn naam is Luuc Renema. Mijn leven startte op 29 november 1991 in het pittoreske Haaksbergen, de plek waar ik tot mijn 20ste opgroeide. Nu woon ik een uurtje verder, in Zwolle.

Sport loopt als een rode draad door mijn leven. Van jongs af aan maakte ik plakboeken met foto’s van voetballers, Formule 1-auto’s en andere sporters. Ik vond het leuk om sport te volgen en om de mooie fotografie die in kranten en tijdschriften stond te verzamelen.

Uiteindelijk zou sport en creatie een grote rol spelen in mijn leven. Ik ben opgeleid als (sport)journalist en werkte als social media manager bij sporttijdschrift Helden. Op het moment van schrijven kan ik met zekerheid zeggen dat ik voorlopig ook nog wel even in de sport wil blijven werken en me wil focussen op het creëren van content en strategieën voor marketing en communicatie-afdelingen.

In mijn vrije tijd vind ik een heleboel leuk om te doen: ik lees boeken, voetbal, luister podcasts, Twitter, kijk naar Netflixseries en -documentaires en probeer altijd originele en creatieve foto’s te maken ( liefst met mijn smartphone).

Ik wilde graag een website waar ik laat zien wie ik ben en wat ik doe. Een plek waar ik een recensie over een boek kan schrijven, waar ik een nieuwe podcast kan delen of kijktips kan geven aan mensen die iets te doen willen hebben op hun brakke zondag.

Die plek heb ik nu met deze website.

Klik lekker wat rond, lees wat en laat me vooral weten wat je ervan vindt! En als je dan toch bezig bent, laten we lekker connecten op social en op Goodreads (waar ik al mijn leesactiviteit deel).

Boekrecensies
Bankhangzondag

Mocht je graag contact met me willen, stuur dan een mailtje naar l.renema@live.nl of via DM me op Twitter (@luuc).